Liga e parë e të rrinjëve-Super liga

Резултати од минатото коло

15:30 20.10.2018
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
2 - 0
ФК РЕНОВА
12:00 20.10.2018
ФК ШКУПИ- 1927
1 - 0
ФК РАБОТНИЧКИ
15:30 20.10.2018
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
0 - 2
ФК ВАРДАР
12:30 21.10.2018
ФК ПОБЕДА
1 - 3
ФК ШКЕНДИЈА
13:00 20.10.2018
ФК ЊУ СТАРС
1 - 1
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932

Следно коло

12:00 28.10.2018
ФК РЕНОВА
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
12:00 27.10.2018
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК ЊУ СТАРС
13:00 27.10.2018
ФК ВАРДАР
-
ФК ПОБЕДА
12:00 27.10.2018
ФК РАБОТНИЧКИ
-
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
12:00 27.10.2018
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
-
ФК ШКУПИ- 1927

Табела - Liga e parë e të rrinjëve-Super liga - Коло 7

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ШКЕНДИЈА 1 7 7 0 0 21 21
ФК ВАРДАР 2 6 5 0 1 12 15
ФК РАБОТНИЧКИ 9 7 1 2 4 -6 5
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 6 7 2 1 4 -4 7
ФК ШКУПИ- 1927 4 6 4 0 2 8 12
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 5 7 3 0 4 -15 9
ФК ПОБЕДА 8 7 2 0 5 -7 6
ФК ЊУ СТАРС 7 7 2 1 4 -5 7
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 3 7 4 2 1 6 14
ФК РЕНОВА 10 7 1 0 6 -10 3
Reprezentacioni A