Përmbajtje

18.12.2014   Edukime - Akademia e Futbollit

Paralelja e Maqedonisë shënoi fitore të re ndaj paraleles së Sllovenisë

Paralelet e futbollit të Maqedonisë dhe Sllovenisë zhvilluan edhe ndeshjen e dytë kontrolluese në qendrën stërvitore ‘Petar Milloshevski’ në kuadër të kompleksit ‘Shtëpia e futbollit’. Fitore 1:0 shënoi paralelja e Maqedonisë.

03.12.2014   Edukime - Akademia e Futbollit

Paralelja e futbollit të Shkupit fitoi 4:1 paralelen e Prilepit

Në stadiumin ‘Luanët e rinj’ në komunën e Gjorçe Petrovit ndeshje kontrolluese zhvilluan paralelet e futbollit të Shkupit dhe Prilepit. Fitore bindëse 4:1 shënoi paralelja e futbollit të Shkupit.

Kalendar

02 Сеп

20:45 Izraeli - Maqedoni
    Reprezentacioni A Kualifikimet për botëror

05 Сеп

20:45 Maqedoni - Shqipëria
    Reprezentacioni A Kualifikimet për botëror
Reprezentacioni A