Liga e parë e pionerëve-Super liga

Резултати од минатото коло

01.01.1970
ФК РАБОТНИЧКИ
-
ФК ШКУПИ- 1927
01.01.1970
ФК РЕНОВА
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
01.01.1970
ФК ВАРДАР
-
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
12:00 20.10.2018
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК ПОБЕДА
01.01.1970
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК ЊУ СТАРС

Следно коло

23.10.2018
ФК ЊУ СТАРС
-
ФК ШКЕНДИЈА
13:00 28.10.2018
ФК ПОБЕДА
-
ФК ВАРДАР
23.10.2018
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК РЕНОВА
23.10.2018
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ФК РАБОТНИЧКИ
23.10.2018
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ

Табела - Liga e parë e pionerëve-Super liga - Коло 7

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК РЕНОВА 5 6 2 3 1 1 9
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 9 6 0 4 2 -7 4
ФК ЊУ СТАРС 4 6 3 1 2 -1 10
ФК ПОБЕДА 7 6 1 3 2 -1 6
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 10 6 0 3 3 -6 3
ФК ШКУПИ- 1927 6 6 2 2 2 1 8
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 3 6 3 1 2 3 10
ФК РАБОТНИЧКИ 2 6 3 1 2 4 10
ФК ВАРДАР 1 6 4 2 0 7 14
ФК ШКЕНДИЈА 8 6 1 2 3 -1 5
Reprezentacioni A