Liga e dytë e kadetëve

Резултати од минатото коло

00:09 20.10.2018
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
-
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР
00:09 20.10.2018
ФК ПЕЛИСТЕР
-
ФК СИЛЕКС
00:09 20.10.2018
ФК МИЛАНО
-
ФК СКОПЈЕ
00:09 20.10.2018
ФК ТЕТЕКС
-
Слободен
00:09 20.10.2018
ФК БЕЛАСИЦА
-
ФК БОРЕЦ 1919

Следно коло

00:09 27.10.2018
ФК БОРЕЦ 1919
-
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
00:09 27.10.2018
Слободен
-
ФК БЕЛАСИЦА
00:09 27.10.2018
ФК СКОПЈЕ
-
ФК ТЕТЕКС
00:09 27.10.2018
ФК СИЛЕКС
-
ФК МИЛАНО
00:09 27.10.2018
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР
-
ФК ПЕЛИСТЕР

Табела - Liga e dytë e kadetëve - Коло 8

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ПЕЛИСТЕР 4 5 3 0 2 2 9
ФК МИЛАНО 1 6 6 0 0 13 18
ФК ТЕТЕКС 3 6 4 1 1 9 13
ФК БЕЛАСИЦА 6 7 2 1 4 3 7
ФК БОРЕЦ 1919 7 5 1 0 4 -9 3
Слободен 9 0 0 0 0 0 0
ФК СКОПЈЕ 2 5 4 1 0 13 13
ФК СИЛЕКС 10 5 0 0 5 -19 0
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР 5 5 2 1 2 6 7
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 8 6 1 0 5 -18 3
Reprezentacioni A