Kupa e Maqedonisë

Резултати од минатото коло

15:00 03.10.2018
ФК РАБОТНИЧКИ
1 - 1
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци
15:00 03.10.2018
ФК ПОБЕДА
4 - 1
КФГ ГОСТИВАР
15:00 03.10.2018
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
2 - 1
ФК ВАРДАР
15:00 03.10.2018
ФК СИЛЕКС
2 - 1
ФК СКОПЈЕ
15:00 03.10.2018
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО
0 - 5
ФК ШКЕНДИЈА
15:00 03.10.2018
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
0 - 1
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
15:00 03.10.2018
ФК БЕЛАСИЦА
3 - 1
ФК ПЕЛИСТЕР

Следно коло

13:00 07.11.2018
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК ПОБЕДА
13:00 07.11.2018
ФК СИЛЕКС
-
ФК БЕЛАСИЦА
13:00 07.11.2018
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
-
ФК КОРАБИ
13:00 07.11.2018
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК РАБОТНИЧКИ

Табела - Kupa e Maqedonisë - Коло 3

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ 20 1 0 0 1 -1 0
ФК КОРАБИ 11 1 1 0 0 1 3
ФК ВЕЛАЗЕРИМИ 77 27 1 0 0 1 -4 0
ГФК ВАРДАР Неготино 21 1 0 0 1 -2 0
ФК ФОРТУНА 28 1 0 0 1 -6 0
ФК ЛАБУНИШТА 2011 23 1 0 0 1 -2 0
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО 14 3 1 0 2 -5 3
ФК ПОЕШЕВО 30 1 0 0 1 -8 0
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 22 1 0 0 1 -2 0
ФК ВАРДАР с.Форино 26 1 0 0 1 -4 0
ГФК ОСОГОВО 17 1 0 0 1 -1 0
ФК ТЕТЕКС 16 1 0 0 0 0 1
ФК БРАТСТВО ВЛАЗНИМИ 29 1 0 0 1 -7 0
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци 10 3 1 1 1 0 4
ФК ПРЕВАЛЕЦ 24 1 0 0 1 -2 0
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 6 3 2 1 0 3 7
ФК РЕНОВА 19 1 0 0 1 -1 0
ФК СИЛЕКС 1 3 3 0 0 10 9
КФГ ГОСТИВАР 15 3 0 0 2 -4 2
ФК ПЕЛИСТЕР 13 3 1 0 2 -3 3
ФК ВАРДАР 9 3 1 1 1 3 4
ФК ШКЕНДИЈА 2 3 3 0 0 9 9
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 8 3 2 0 1 5 6
ФК ШКУПИ- 1927 25 1 0 0 1 -2 0
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 7 3 2 0 1 5 6
ФК РАБОТНИЧКИ 5 3 2 1 0 7 7
ФК СКОПЈЕ 12 3 1 0 2 -1 3
ФК БЕЛАСИЦА 3 3 3 0 0 8 9
ФК БОРЕЦ 1919 18 1 0 0 1 -1 0
ФК ПОБЕДА 4 3 3 0 0 5 9
Reprezentacioni A