МК EN SQ 0.0800
Përmbajtje

03.07.2015   Reprezentacionet - Fustsall

Përfaqësuesja A e futsallit të Maqedonisë në grup kualifikues me Italinë dhe Sllovakinë

Përfaqësuesja e Maqedonisë në futsall mësoi emrat e kundërshtarëve në kualifikimet për Kampionatin Botëror që në vitin 2016 do të zhvillohet në Kolumbi.

22.03.2015   Reprezentacionet - Fustsall

Kualifikimet për KE në futsall: Në fund vendi i tretë për Maqedoninë

Përfaqësuesja e futsallit të Maqedonisë nuk ka arritur të kualifikohet në balotazhin për kualifikim në Kampionatin Evropian që do të zhvillohet vitin e ardhshëm.

17.03.2015   Reprezentacionet - Fustsall

Skenderovski: Mundësia e kësaj gjenerate

Përfaqësuesja A e futsallit të Maqedonisë të mërkurën në orën 19:00 në qendrën sportive ‘Boris Trajkovski’ do të zhvillojë ndeshjen kualifikuese kundër Hungarisë, në kuadër të eliminatoreve për Kampionatin Evropian.

05.02.2015   Reprezentacionet - Fustsall

Skenderovski: Tetsti i fundit para kualifikimeve më të rëndësishne në historinë tonë të futsallit

Përfaqësuesja A e futsallit të Maqedonisë më 9 dhe 10 shkurt në qendrën sportive "Jane Sandanski" do të zhvilojë dy ndeshje kontrolluese kundër Gjeorgjisë.

Kalendar
Reprezentacioni A