Liga e dytë e të rrinjëve

Резултати од минатото коло

00:09 20.10.2018
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
-
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР
00:09 20.10.2018
ФК ПЕЛИСТЕР
-
ФК СИЛЕКС
00:09 20.10.2018
ФК МИЛАНО
-
ФК СКОПЈЕ
00:09 20.10.2018
ФК ТЕТЕКС
-
Слободен
00:09 20.10.2018
ФК БЕЛАСИЦА
-
ФК БОРЕЦ 1919

Следно коло

00:09 27.10.2018
ФК БОРЕЦ 1919
-
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
00:09 27.10.2018
Слободен
-
ФК БЕЛАСИЦА
00:09 27.10.2018
ФК СКОПЈЕ
-
ФК ТЕТЕКС
00:09 27.10.2018
ФК СИЛЕКС
-
ФК МИЛАНО
00:09 27.10.2018
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР
-
ФК ПЕЛИСТЕР

Табела - Liga e dytë e të rrinjëve - Коло 8

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ПЕЛИСТЕР 2 5 4 1 0 12 13
ФК МИЛАНО 8 6 1 0 5 -14 3
ФК ТЕТЕКС 4 6 3 2 1 8 11
ФК БЕЛАСИЦА 1 7 5 1 1 22 16
ФК БОРЕЦ 1919 5 5 2 1 2 3 7
Слободен 9 0 0 0 0 0 0
ФК СКОПЈЕ 7 5 1 1 3 -7 4
ФК СИЛЕКС 10 5 0 0 5 -16 0
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР 3 5 3 2 0 8 11
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 6 6 2 0 4 -16 6
Reprezentacioni A