Liga e dytë e pionerëve

Резултати од минатото коло

00:09 20.10.2018
ФК СИЛЕКС
-
ФК ПЕЛИСТЕР
00:09 20.10.2018
ФК СКОПЈЕ
-
ФК МИЛАНО
00:09 20.10.2018
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР
-
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
00:09 20.10.2018
Слободен
-
ФК ТЕТЕКС
12:00 27.10.2018
ФК БОРЕЦ 1919
-
ФК БЕЛАСИЦА

Следно коло

00:09 27.10.2018
ФК БЕЛАСИЦА
-
Слободен
00:09 27.10.2018
ФК ТЕТЕКС
-
ФК СКОПЈЕ
00:09 27.10.2018
ФК МИЛАНО
-
ФК СИЛЕКС
00:09 27.10.2018
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
-
ФК БОРЕЦ 1919
00:09 27.10.2018
ФК ПЕЛИСТЕР
-
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР

Табела - Liga e dytë e pionerëve - Коло 8

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 7 5 1 1 3 -27 4
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР 3 6 4 1 1 15 13
ФК СИЛЕКС 9 6 1 0 5 -11 3
ФК СКОПЈЕ 4 6 3 2 1 9 11
Слободен 10 0 0 0 0 0 0
ФК БОРЕЦ 1919 8 5 1 0 4 -5 3
ФК БЕЛАСИЦА 6 6 1 1 4 -14 4
ФК ТЕТЕКС 2 6 5 1 0 12 16
ФК МИЛАНО 5 6 1 1 4 -7 4
ФК ПЕЛИСТЕР 1 6 5 1 0 28 16
Reprezentacioni A