Përmbajtje

20.02.2015   Anti Dopingu

U mbajt seminar për mjekë dhe fizioterapeutë

Me organizim të Federatës së futbollit të Maqedonisë në hotelin ‘Kontinental’ në Shkup u organizua seminar për mjekë dhe fizioterapeutë të cilët punojnë në klube dhe ekipet kombëtare në sistemin e FFM-së.

10.02.2014   Anti Dopingu

Agjensioni për kundër dopingut (VADA) tërheq vëmendjen për substancën GW501516

“VADA” ka njohuri se në tregun e zi shitet substance GW501516 e cila shfrytëzohet nga disa sportistë.

Kalendar

01 Окт

11:00 Rumania - Sllovakia
    FU19 per kualifikimet në Europian
15:30 Franca - Maqedoni
    FU19 per kualifikimet në Europian

02 Окт

15:00 Maqedoni - Kazakistani
    Reprezentacioni A i femrave per kualifikimet në Europian

04 Окт

11:00 Franca - Rumania
    FU19 per kualifikimet në Europian
15:30 Sllovakia - Maqedoni
    FU19 per kualifikimet në Europian

05 Окт

15:00 Maqedoni - Serbia
    Reprezentacioni A i femrave per kualifikimet në Europian

07 Окт

11:00 Sllovakia - Franca
    FU19 per kualifikimet në Europian
15:00 Maqedoni - Rumania
    FU19 per kualifikimet në Europian
17:00 Mali i Zi - Maqedoni
    U21 per kualifikimet në Europian
20:45 Maqedoni - Sllovenia
    Reprezentacioni A per kualifikimet në Europian
Reprezentacioni A