Seminar për mjekë dhe fizoterapeutë

Publikuar më 06 Февруари, 2017 Anti dopingu, Lajme


Ju njoftojmë se të shtunën, 11 shkurt 2017 në hotelin Kontinental në Shkup do të mbahet seminar liçencues vjetor për mjekë dhe fizoterapeutë që punëojnë në klube të Ligës së Parë dhe të Dytë të Maqedonisë. Në lidhëse mund të gjeni ftesën e cila përmban agjendën e seminarit si dhe materialet e nevojshme për të njëjtin. 

Покана за лиценцен семинар 11.02.2017.pdf

АЛАТКА за Препознавање.PDF

СКАТ3.PDF

ПРОТОКОЛ_ЗА_ВРАЌAЊЕ_ВО_ИГРА.PDF   
   
Aktuale
Kalendar

01 Окт

11:00 Rumania - Sllovakia
    FU19 per kualifikimet në Europian
15:30 Franca - Maqedoni
    FU19 per kualifikimet në Europian

02 Окт

15:00 Maqedoni - Kazakistani
    Reprezentacioni A i femrave per kualifikimet në Europian

04 Окт

11:00 Franca - Rumania
    FU19 per kualifikimet në Europian
15:30 Sllovakia - Maqedoni
    FU19 per kualifikimet në Europian

05 Окт

15:00 Maqedoni - Serbia
    Reprezentacioni A i femrave per kualifikimet në Europian

07 Окт

11:00 Sllovakia - Franca
    FU19 per kualifikimet në Europian
15:00 Maqedoni - Rumania
    FU19 per kualifikimet në Europian
17:00 Mali i Zi - Maqedoni
    U21 per kualifikimet në Europian
20:45 Maqedoni - Sllovenia
    Reprezentacioni A per kualifikimet në Europian
Reprezentacioni A