Përmbajtje

16.06.2014   Reprezentacionet - Deri më 17 vjet

U-17 Maqedonia me dy teste të forta përballë Rumanisë

Përfaqësuesja U 17 e Maqedonisë do të zhvillojë dy ndeshje kontrolluese përballë Rumanisë në Bukuresht, në qendrën stërvitore të Federatës së Futbollit të Rumanisë.

16.06.2014   Reprezentacionet - Deri më 19 vjet

U 18: Maqedonia zen vendin e 4 në turneun ‘Stefan Neshticki’

Përfaqësuesja e Maqedonisë deri më 18-të vjet ka zënë vendin e katërt në turneun ndërkombëtar ‘Stefan Neshticki’ në Novi Sad të Serbisë. Në ndeshjen për vendin e tretë, Maqedonia humbi 2:0 nga Partizani.

16.06.2014   Reprezentacionet - Reprezentacioni A I Femrave

FEMRAT: MAQEDONIA FITOI NJË PIKË KUNDËR ESTONISË

Përfaqësuesja e femrave të Maqedonisë ka ndërprerë serinë e disfatave në kualifikimet për Kampionatin Botëror në Kanada. Kundër Estonisë në Talin, Maqedonia luajti baraz 1:1.

15.05.2014   Reprezentacionet - Deri më 17 vjet

U 17: MAQEDONIA DHE BeH BARAZUAN NË NDESHJEN E DYTË KONTROLLUESE

Përfaqësuesja U 17 e Maqedonisë ka barazuar 2:2 (0:1) me Bosnjë e Hercegovinën në ndehsjen e dytë kontrolluese ndërmjet këtyre kombëtareve, e zhvilluar në kompleksin ‘Shtëpia e futbollit’.

06.05.2014   Reprezentacionet - Reprezentacioni A I Femrave

Kombëtarja A e femrave përballet me Italinë

Më 8 maj përfaqësuesja e femrave të Maqedonisë do të përballet me bartësen e grupit-Italinë, në ndeshjen e vlefshme të kualifikimeve për Kampionatin Botëror që vitin 2015 do të zhvillohet në Kanada.

Kalendar
Reprezentacioni A