Seleksionuesi Igor Angellovski publikoi listën për ndeshjet me Poloninë dhe Austrinë

Publikuar më 23 Мај, 2019 Lajme, Lajme


Seleksionuesi i përfaqësueses A të Maqedonisë, Igor Angelovski ka publikuar listën e futbollistëve për ndeshjet eliminatore për EURO 2020 kundër Polonisë më 7 qershor dhe Austrisë më 10 qershor. Për dy ndeshjet kundër favoritëve në grupin tonë garues që do të zhvillohen në Arenën nacionale ‘Todor Proeski’ në Shkup, udhëheqësi i ekipit nacional do të llogarisë në këto futbollistë:


 

Grumbullimi zyrat i ekipit përfaqësues është caktuar më 3 qershor në orën 12:00.


Orari i seancave stërvitore:

3 qershor – ora 18:00 (qendra stërvitore “Petar Milloshevski”)

4 qershor – ora 11:00 (qendra stërvitore “Petar Milloshevski”)

5 qershor – ora 11:00 (qendra stërvitore “Petar Milloshevski”)

6 qershor – ora 11:00 (Arena Nacionale “Todor Proeski”)

8 qershor – ora 11:00 (qendra stërvitore “Petar Milloshevski”)

9 qershor – ora 11:00 (Arena Nacionale “Todor Proeski”)   
   
Reprezentacioni A