Liga e dytë e Maqedonisë - LINDJE

Резултати од минатото коло

14:30 14.10.2017
ФК КАМЕНИЦА САСА
2 - 0
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци
14:30 14.10.2017
ФК ПЛАЧКОВИЦА
3 - 1
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
19:00 14.10.2017
ФК БЕЛАСИЦА
1 - 1
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
14:30 14.10.2017
ГФК ОСОГОВО
1 - 2
ФК БОРЕЦ 1919
00:00 14.10.2017
ФК ХОРИЗОНТ ТУРНОВО
0 - 3
ФК ПОБЕДА Валандово

Следно коло

14:30 21.10.2017
ФК ПОБЕДА Валандово
-
ФК КАМЕНИЦА САСА
20.10.2017
ФК БОРЕЦ 1919
-
ФК ХОРИЗОНТ ТУРНОВО
14:30 21.10.2017
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ГФК ОСОГОВО
14:30 21.10.2017
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
-
ФК БЕЛАСИЦА
14:30 21.10.2017
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци
-
ФК ПЛАЧКОВИЦА

Табела - Liga e dytë e Maqedonisë - LINDJE - Коло 8

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ПЛАЧКОВИЦА 3 8 5 0 3 2 15
ФК БЕЛАСИЦА 1 8 6 2 0 13 20
ГФК ОСОГОВО 9 8 2 1 5 -10 7
ФК ХОРИЗОНТ ТУРНОВО 10 8 1 0 7 -15 3
ФК ПОБЕДА Валандово 7 8 2 2 4 0 8
ФК БОРЕЦ 1919 5 8 3 4 1 2 13
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 2 8 5 3 0 13 18
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 4 8 4 1 3 4 13
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци 6 8 3 0 5 -4 9
ФК КАМЕНИЦА САСА 8 8 2 1 5 -5 7
Reprezentacioni A