Foto lajm: Befasi për Goran Pandevin

Publikuar më 20 Март, 2019 Lajme, Lajme


Përfaqësuesja e Maqedonisë nesër hap cikël të ri kualifikues për KE. Ndeshja me Letoninë do të jetë e 100-ta jubilare në fanellën e ekipit përfaqësues për Goran Pandevin. Me këtë rast sonte kapiteni u befasua kur nga ana e presidentit të FFM-së, Muamed Sejdini dhe bashkëlojtarët e ekipit përfaqësues i dhuruan një fotografi si kujtim për jubileun e tij me ekipin përfaqësues. 
   
   
Aktuale
Kalendar

01 Окт

11:00 Rumania - Sllovakia
    FU19 per kualifikimet në Europian
15:30 Franca - Maqedoni
    FU19 per kualifikimet në Europian

02 Окт

15:00 Maqedoni - Kazakistani
    Reprezentacioni A i femrave per kualifikimet në Europian

04 Окт

11:00 Franca - Rumania
    FU19 per kualifikimet në Europian
15:30 Sllovakia - Maqedoni
    FU19 per kualifikimet në Europian

05 Окт

15:00 Maqedoni - Serbia
    Reprezentacioni A i femrave per kualifikimet në Europian

07 Окт

11:00 Sllovakia - Franca
    FU19 per kualifikimet në Europian
15:00 Maqedoni - Rumania
    FU19 per kualifikimet në Europian
17:00 Mali i Zi - Maqedoni
    U21 per kualifikimet në Europian
20:45 Maqedoni - Sllovenia
    Reprezentacioni A per kualifikimet në Europian
Reprezentacioni A