Përmbajtje

07.05.2014   Dokumentacione dhe rregullore - Vendimet

V E N D I M E nga Komisioni Discpiplinor nga data 07.05.2014

V E N D I M E nga Komisioni Discpiplinor nga data 07.05.2014

Kalendar

06 Окт

15:00 Maqedoni - Serbia
    U21 per kualifikimet në Europian
20:45 Italia - Maqedoni
    Reprezentacioni A Kualifikimet për botëror

09 Окт

20:45 Maqedoni - Lihtenshtajni
    Reprezentacioni A Kualifikimet për botëror
Reprezentacioni A