Delegimi për xhiron e 8-të në LPFM

Publikuar më 25 Септември, 2017 Liga e Parë e Maqedonisë


Më poshtë mund të gjeni delegimin e arbitrave dhe personave zyrtar për ndeshjet e xhiros së 8-të në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë:

8 kolo Prva MFL.pdf    
   
Reprezentacioni A