Delegimi për xhiron e 5-të në Ligat e Dyta Lindje dhe Perëndim

Publikuar më 25 Септември, 2017 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në lidhëse gjeni delegimin e arbitrave dhe personave zyrtarë për ndeshjet e xhiros së 5-të në Ligat e Dyta Lindje dhe Perëndim:

5 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

5 коло Втора МФЛ Запад.pdf    
   
Reprezentacioni A