Përmbajtje

13.08.2014   Reprezentacionet - Deri më 21 vjet

U 21: Izraeli triumfoi në „Filipi i Dytë“

Përfaqësuesja U 21 e Maqedonisë humbi nga Izraeli në ndeshjen e parafundit të kualifikimeve për KE 2015.

13.08.2014   Reprezentacionet - Deri më 21 vjet

Stanojkoviq: Jemi insistues, do të luftojmë për sukses

Përfaqësuesja U 21 e Maqedonisë sonte në stadiumin kombëtar ‘Filipi i Dytë’ me fillim në orën 20:00 përballet me Izraelin në ndeshjen e parafundit të kualifikimeve për KE 2015.

12.08.2014   Reprezentacionet - Deri më 19 vjet

U 18: Dy përballje me Rumaninë

Përfaqësuesja U 18 e Maqedonisë më 15 gusht (e premte) dhe dy ditë më vonë në Bukuresht do të zhvillojë dy ndeshje kontrolluese me përfaqësuesen përkatëtëse të Rumanisë.

11.08.2014   Reprezentacionet - Deri më 21 vjet

Stanojkoviq: Besoj në ekipin. Qiriq: Krijojmë gjeneratë të re

Përfaqësuesja U 21 e Maqedonisë sot kishte grumbullimin e parë para ndeshjes kualifikuese kundër Izraelit, që do të zhvillohet të mërkurën në orën 20:00 në stadiumin kombëtar ‘Filipi i Dytë’ në Shkup.

01.08.2014   Reprezentacionet - Deri më 17 vjet Femra

Filluan përgatitjet e përfaqësueses U 17 të femrave

Përfaqësuesja e femrave U 17 të Maqedonisë prej 4 deri më 7 gusht do të jetë pjesëmarëse në turneun zhvillues të UEFA-së që do të zhvillohet në Stara Pazova (Serbi).

Kalendar
Reprezentacioni A