Arbitrave maqedonas u ndahen shenjat e FIFA-s për vitin 2015

Publikuar më 29 Април, 2015 Lajme, Seminare

Federata e futbollit të Maqedonisë organizon seminar për arbitra më 29 dhe 30 prill në Veles.

Në vetë fillimin e seminarit presidenti i Federatës së futbollit të Maqedonisë, Ilço Gjorgjioski zyrtarisht u dorëzoi shenjat e FIFA-s arbitrave maqedonas, arbitrave ndihmnmës dhe arbitrave të futsallit.

Në kuadër të seminarit për arbitra u prezantuan edhe veshjet e reja për arbitra të markës Adidas, të cilën FFM e siguroi në fillim të sezonit garues 2014-2015. FFM Gjithashtu siguroi edhe dy sisteme të reja për komunikim për gjashtë arbitra e cila shfrytëzohet në një ndeshje të secilës xhiro të Ligës së Parë të futbollit të Maqedonisë bashkë me sprejin për sinjalizimin e distancave që duhet të respektojnë futbollistët në situate të caktuara dhe i cili më pas zhduket nga tereni.
   
   
Reprezentacioni A