Kerko klub afër teje
Aktuale
Delegimet

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të futbollit në UEFA, profesorit Verner Helsen.
Ndeshjet në vazhdim
Ndeshjet e ardhshëme
Kalendari për ndeshjet ndërkombëtare Кликни за повеќе
Reprezentacioni A