Содржини

06.02.2017   А репрезентација - Вести

А репрезентација: Македонија ќе одигра контролен натпревар против Белорусија

Македонската А репрезентација на 28. март ќе одигра пријателски натпревар против селекцијата на Белорусија на Националната арена во Скопје.

Календар

02 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

05 Сеп

20:45 Македонија - Албанија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација