Содржини

06.04.2016   А репрезентација - Вести

Интервју со Игор Ангеловски, селектор на А репрезентацијата на Македонија

Со селекторот на А репрезентацијата на Македонија, Игор Ангеловски разговаравме по завршувањето на двата контролни натпревари на Македонија против Словенија и Бугарија.

Календар

02 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

05 Сеп

20:45 Македонија - Албанија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација