Hidhet shorti për dyshet e gjysmëfinales së Kupës për kategori të reja

Publikuar më 03 Март, 2017 Kupa e të Rrinjëve


Në lidhëse mund të shihni dyshet që do përballen në gjysmëfinale të Kupës për kategori të reja:

1 ИЗВЛЕЧЕНИ ПАРОВИ ЗА МЛАДИ КАТЕГОРИ КУП 1- 2 ФИНАЛЕ.pdf    
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A