Hedhja e shortit për ndeshjet e Kupës në kategoritë e reja

Publikuar më 12 Септември, 2019 Kupa e të Rrinjëve, Lajme


Sot në "Shtëpinë e futbollit" u hodh shorti për dyshet e Kupës së Maqedonisë për kategori të reja.

Në vazhdim dyshet e Kupës për gjashtë kategori të moshave:

Shorti për 1/8 e finales juniorë-kadetë 17-18.9.2019.docx 

Shorti për 1/8 e finales fatosë-fatosë të rinjë 17-18.9.2019.docx 

Shorti për 1/8 e finales pionierë-pionierë të rinjë 17-18.9.2019.docx 
   
   
Aktuale

22.10.2021    Lajme

FUTBOLL PA KUFIJ

...

21.10.2021    Lajme

FFM organizoi kamp stërvitor për arbitrat sipas kriteriumeve më të larta të UEFA-së

Arbitrat nga vendi punuan sipas programës së trajnerit kryesor kondicional dhe ekspertit stërvitor për arbitra elitar të...

Kalendar
Reprezentacioni A