Завршно селектирање за ФФМ/УЕФА Академија 2005

Објавено на 01 Јуни, 2018 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение списокот на фудбалери кои треба да се јават на завршно селектирање за ФФМ / УЕФА Академијата 2005.

СПИСОК за ФФМ УЕФА Академија 2005 ЗАВРШНО СЕЛЕКТИРАЊЕ.docx    
   
Актуелности

17.05.2019    Вести

Првите луѓе на ФФМ на состанок со асоцијациите членки и раководството на УЕФА

Претседателот на ФФМ, Муамед Сејдини и генералниот секретар, Филип Поповски имаа средба и со Наташа Андонова. На нашата ...

Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација