Завршно селектирање за ФФМ Академија 2005

Објавено на 14 Јуни, 2018 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение резултатите од завршното селектирање за ФФМ/УЕФА Академија - Генерација 2005.

2005 ЗАВРШНО СЕЛЕКТИРАЊЕ РЕЗУЛТАТИ.pdf    
   
Актуелности

26.02.2020    Вести

ФФМ го одржа годишниот форум на тренери

На форумот во Скопје, повеќе од 400 домашни тренери, носители на УЕФА диплома ги слушнаа предавањата за трендовите во мо...

Календар
А репрезентација