Запишување на тренери кандидати за Национална Ц лиценца

Објавено на 13 Септември, 2017 во Вести, Семинари


Центарот за едукација на ФФМ објавува пријавување на тренери кандидати за национална Ц лиценца.


Заинтереисраните тренери треба да ја достават следната документација до Архива на ФФМ најдоцна до 29.09.2017 г.:

- Копија од диплома за завршено најмалку средно образование;

-  Копија од лична карта;

-  Потврда дека тренерот немал или не е под дисциплински мерки издадена од дисциплинска комисија на ФФМ(доколку е ангажиран како тренер во детските лиги);

-  Потврда од клуб за ангажман за сезона 2017/18, потпишана и заверена од клубот;

-  Две слики како за лична карта.

-  На барањето задолжително да се наведат телефон и мејл за контакт

-  Картка биографија

Семинарот за Национална Ц лиценца е наменет за тренерите во детските лиги кои се активни во сезона 201718, а не успеаа да се пријават за претходниот семинар за Национална Ц лиценца.

Исто така овој семинар е отворен за пријави и на заинтересирани кандидатие кои во моментот не се тренери во детските лиги, но нивното присуство ќе биде потврдено дополнително во зависност од бројот на пријавени активни тренери. Семинарот за Национална Ц лиценца ќе се одржи во месец Ноември 2017 во Х. Континентал – Скопје.

Повеќе информации можете да добиете на следниот мејл:

mario.gjurcinovski@ffm.com.mk
   
   
Актуелности

13.10.2018    Вести

Вечно ќе се памети првата победа на Македонија во Крањ против Словенија

На 13. октомври 1993 година во Крањ, започна историјата на нашата фудбалска репрезентација. Стартуваше со блескав триумф...

Календар

16 Окт

14:30 Македонија - Гибралтар
    У21 квалификации за Европско
18:00 Ерменија - Македонија
    УЕФА Лига на Нации

20 Окт

11:00 Фарски Острови - Израел
    У17 квалификации за Европско
14:30 Шпанија - Македонија
    У17 квалификации за Европско

23 Окт

11:00 Шпанија - Фарски Острови
    У17 квалификации за Европско
14:30 Израел - Македонија
    У17 квалификации за Европско

26 Окт

14:30 Македонија - Фарски Острови
    У17 квалификации за Европско
14:30 Израел - Шпанија
    У17 квалификации за Европско

16 Ное

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Македонија - Гибралтар
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација