Зафатени судии и контролори за Прва МФЛ 13 коло, сезона 2017/18

Објавено на 27 Октомври, 2017 во Прва МФЛ


Ждребот за судии за натпреварите од 13 коло на Првата МФЛ ќе се спроведе утре, 27 октомври 2017 година, во ПРЕС салата на ФФМ со почеток во 12:00 часот.

Во продолжение зафатени судии и контролори за Прва МФЛ 13 коло

Zafateni sudii i kontrolori 13 kolo.doc    
   
А репрезентација