Втора МФЛ - Исток

Резултати од минатото коло

13:00 30.11.2019
ФК КАМЕНИЦА САСА
3 - 1
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
13:00 30.11.2019
ФК БЕЛАСИЦА
4 - 2
ФК ПЛАЧКОВИЦА
13:00 30.11.2019
ФК ПОБЕДА
5 - 1
ГФК ОСОГОВО
13:00 30.11.2019
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО
3 - 1
ФК ПИТУ ГУЛИ
13:00 30.11.2019
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци
0 - 2
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008

Следно коло

14:00 29.02.2020
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци
-
ФК КАМЕНИЦА САСА
14:00 29.02.2020
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО
14:00 29.02.2020
ФК ПИТУ ГУЛИ
-
ФК ПОБЕДА
14:00 29.02.2020
ГФК ОСОГОВО
-
ФК БЕЛАСИЦА
14:00 29.02.2020
ФК ПЛАЧКОВИЦА
-
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА

Табела - Втора МФЛ - Исток - Коло 14

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ПОБЕДА 8 14 3 2 9 -10 11
ФК БЕЛАСИЦА 1 14 11 1 2 24 34
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 5 14 8 2 4 9 26
ФК ПЛАЧКОВИЦА 7 14 3 3 8 -10 12
ГФК ОСОГОВО 9 14 2 0 12 -29 6
ФК ПИТУ ГУЛИ 10 14 1 0 13 -40 3
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 2 14 9 4 1 27 31
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци 4 14 8 3 3 14 27
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО 3 14 9 3 2 11 30
ФК КАМЕНИЦА САСА 6 14 6 2 6 4 20
А репрезентација