Стефан Ристовски

Објавено на 16 Октомври, 2015 во Фудбалери


20 натпревари / 0 голови

Позиција: Одбрана

Датум на раѓање: 12.02.1992

Клуб: Ријека (Хрватска)
   
   
Актуелности
Календар

02 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

05 Сеп

20:45 Македонија - Албанија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација