Семинари за родители на учесниците во Детски Лиги

Објавено на 23 Ноември, 2018 во Вести, Детски лиги


Во текот на следната недела, ФФМ ќе одржи регионални семинари за родители на играчи кои се натпреваруваат во Детските Лиги. Секој клуб - учесник во тековната сезона е поканет да земе учество со по двајца родители од секоја екипа со која се натпреварува, како и еден координатор - тренер на засегнатите категории. Поканети да земат учество се повеќе од 1000 лица.

Семинарите ќе се одржат по следниот распоред:

26.11.2018 (понеделник), Кочани; почеток 10:00 часот; ресторан Але Дар; Учесници – Сите клубови кои се натпреваруваат во Источниот регион;

26.11.2018 (понеделник), Струмица; почеток 15:30 часот; Хотел Сириус; Учесници – Клубови од Струмица / Валандово / Гевгелија кои се натпреваруваат во Централен регион;

27.11.2018 (вторник), Велес; почеток 10:00 часот; Хотел Монтенегро; Учесници – Клубови од Штип / Свети Николе / Велес / Кавадарци и Неготино кои се натпреваруваат во Централен Регион;

27.11.2018 (вторник) Битола; почеток 15:00 часот; Центар за Култура; Учесници – Сите клубови кои се натпреваруваат во Преспанско - Пелагонискиот регион;

28.11.2018 (среда), Скопје; почеток 09:30 часот; Хотел Александар Палас; Учесници – Сите клубови кои се натпреваруваат во Северен регион

29.11.2018 (четврток), Тетово; почеток 09:30 часот; Општина Тетово - Конференциска сала; Учесници – Сите клубови кои се натпреваруваат во Западен регион;

29.11.2018 (четврток),Охрид; почеток 15:00 часот; Хотел UNIQUE; Учесници – Сите клубови кои се натпреваруваат во Југозападен регион;
   
   
Актуелности

14.10.2019    Вести

Македонската репрезентација до 21 година го одржа последниот тренинг во пресрет на дуелот со Казахстан

Ристовски и Руфати: Не се сомневаме дека тимот повторно ќе го даде најдоброто од себе за нова победа во квалификациите....

Календар
А репрезентација