Резултати за примени кандидати во фудбалската паралелка во Тетово

Објавено на 10 Јуни, 2015 во Вести, Фудбалска академија


Во прилог резултатите за примените кандидати во фудбалската паралелка од спортската академија во Тетово:

Резултати Конечни Тетово.pdf    
   
Актуелности

15.09.2017    Вести

Влог во развој на женскиот фудбал во Македонија

Фудбалската Федерација на Македонија вложува во развојот на фудбалот во сите сегменти и нивоа од играта, и во таа насока...

Календар

06 Окт

15:00 Македонија - Србија
    У21 квалификации за Европско
20:45 Италија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

09 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација