Распоред на натпревари од 2. МФЛ - 3. круг

Објавено на 30 Март, 2019 во Вести


Во продолжение распоредот за 3. круг од 2 МФЛ - исток и 3. круг од 2 МФЛ - запад:

Трет круг 2МФЛ-Исток,10 екипи, 2018-19.pdf 

Трет круг 2МФЛ-Запад,10 екипи, 2018-19.pdf    
   
Актуелности

15.04.2019    Вести

Муамед Сејдини на официјален состанок со претседателот на УЕФА, Александар Чеферин

Александар Чеферин: УЕФА со сигурност ќе остане цврст партнер на Фудбалската федерација на Македонија....

Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација