ПРВ КРУГ СЕЛЕКТИРАЊЕ 2018 – ЗА ФФМ УЕФА АКАДЕМИЈАТА 2005

Објавено на 16 Мај, 2018 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение резултатите од ПРВ КРУГ СЕЛЕКТИРАЊЕ 2018 – ЗА ФФМ УЕФА АКАДЕМИЈАТА 2005.

Резултати од селектирање 2018 за ФФМ УЕФА АКАДЕМИЈА 2005.pdf    
   
Актуелности

14.11.2018    Вести

Интервју со в.д. председателот на ФФМ, Мухамед Сејдини

Инвестицијата во фудбалски игралишта е добра инвестиција. Ќе продолжиме со различни активности за развој на фудбалот. М...

Календар

16 Ное

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации

17 Ное

17:00 Чешка - Македонија
    У19 квалификации за Европско

19 Ное

20:45 Македонија - Гибралтар
    УЕФА Лига на Нации

20 Ное

17:00 Луксембург - Македонија
    У19 квалификации за Европско
А репрезентација