Програма за Форум на Тренери

Објавено на 19 Февруари, 2018 во Семинари


Хотел „Александар Палас“

Вторник, 20.02.2018 год

10:45- 11:25    Пристигнување и регистрација на тренери, гостии предавачи

11:30 -12:00   Вовед и отворање на Форумот,

12:00- 12:45  Модел на игра и негова применливост, Небојша Марковски– Директорна Центар за Едукација

12:45-13:30    Анализа на противник во квалификации за СП и идни активности на А репрезентација во Лига на Нации, Игор Ангеловски – Селектор на А репрезентација

13:30-14:00  Кафе пауза

14:00-15:30  Улога на голманот и тренерот на голмани во тренинг процесот – Ватрослав Михачич –УЕФА/ХНС Инструктор

15:30-16:15  Трендови во модерниот фудбалЗоран Стратев,Технички Директор ФФМ

16:15-16:45  Кафе пауза

16:45-17:30    Подготвување за ЕП Полска 2017, Боби Милевски – Селектор на У21 Репрезентација

17:30-18:00  ИнСтат, Софтвер за анализа и следење на играчи - Дејан Гавриловиќ

18:00  Затворање на денот и доделување на сертификати за присуство - Коктел вечера
   
   
Актуелности
Календар

21 Сеп

16:00 Македонија - Кипар
    Жени У19 пријателска

23 Сеп

11:00 Франција - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Македонија
    Жени У17 квалификации за Европско

26 Сеп

15:30 Македонија - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Франција
    Жени У17 квалификации за Европско

12 Окт

00:00 Русија - Македонија
    У21 квалификации за Европско

13 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    УЕФА Лига на Нации
14:30 Македонија - Гибралтар
    У21 квалификации за Европско
18:00 Ерменија - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација