Пријава за пополнување на едно слободно место во Прва Женска Лига

Објавено на 07 Август, 2019 во Прва ЖФЛ, Вести


Фудбалска Федерација на Македонија објавува повик за пријава на женски фудбалски клуб за пополнување на едно место во Прва Женска Фудбалска Лига.

Рокот за пријавување е најдоцна до 09.08.2019 година.

Со пријавата се доставуват следните документи:

1.Решение за упис во Централен регистар

2.Тековна состојба од Централен Регистар – не постара од 60 (шеесет) дена

3. Решение од Агенција за Млади и Спорт за вршење дејност спорт

4.Потврда од ОФС

5. Список на играчи со ID број од КОМЕТ (најмалку 25 фудбалерки)

6.Главен и алтернативен терен

Пополнетата пријава, во прилог на оваа објава, заедно со бараните документи да се достави до архивата на ФФМ, на адреса бул. АСНОМ бр. 21 - Скопје во предвидениот рок.

Пријава за пополнување на едно слободно место во ПРВА ЖЕНСКА ЛИГА.doc    
   
Актуелности

14.10.2019    Вести

Македонската репрезентација до 21 година го одржа последниот тренинг во пресрет на дуелот со Казахстан

Ристовски и Руфати: Не се сомневаме дека тимот повторно ќе го даде најдоброто од себе за нова победа во квалификациите....

Календар

15 Окт

14:30 Македонија - Казахстан
    У21 квалификации за Европско
А репрезентација