Одлука на Управен одбор на ФФМ

Објавено на 31 Јули, 2018 во Вести


Управниот одбор на Фудбалската федерација на Македонија на одржаната седница на 31. јули 2018. донесе одлука за одржување Вонредна изборна седница на Генералното Собрание на Фудбалската федерација на Македонија за избор на претседател на 01. септември 2018. година. 

Местото и времето на одржување на Вонредна изборна седница на Генералното Собрание на Фудбалската федерација на Македонија за избор на претседател дополнително ќе биде одредено.    
   
А репрезентација