LIVE YOUR GOALS - Кампањата на ФИФА на 19. септември по втор пат во Македонија

Објавено на 16 Септември, 2015 во Вести, Live Your Goals

LIVE YOURS GOALS, кампањата на ФИФА за развој на женскиот фудбал по втор пат ќе се одржи во Скопје на тренинг центарот „Петар Милошевски" на 19 септември со почеток од 10.00 часот.

Преку кампањата „LIVE YOUR GOALS“ отворивме врата за девојките и младите жени во Македонија да се вклучат во играта. На настанот кој Фудбалската федерација на Македонија го организираше на 20. јуни учествуаа повеќе од двесте девојчиња, многумина од нив добија инспирација да се вклучат во фудбалот и да покажат дека можат да ги остварат своте цели преку фудбалската игра. Пријавувањето на девојчињата за вториот LIVE YOUR GOALS настан е закажано во 09.30 часот.

Сите сте поканети!

https://www.youtube.com/watch?v=OOV2gIowOSo

   
   
Актуелности
Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација