Информација за комет семинари

Објавено на 07 Август, 2015 во Вести, Семинари


На 20.08.2015 - четврток со почеток во 12.00 часот, во просториите на ФФМ ќе се одржи Комет семинар за Комет администраторите на Општинските Фудбалски Сојузи.

Присуството е задолжително!

Комет семинар за клубовите  кои од оваа година ќе се натпреваруваат во третите лиги ќе се одржи истиот ден, на 20.08.2015 - четврток со почеток од 10:30 часот.
   
   
Актуелности
Календар

03 Сеп

00:00 Австрија - Македонија
    Женска А репрезентација квалификации за Европско

05 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Европско

09 Сеп

20:45 Летонија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Сеп

16:00 Македонија - Фарски Острови
    У21 квалификации за Европско
А репрезентација