МК EN SQ 0.0781
Содржини

12.02.2016   Делегирање - Втора МФЛ

Состанок со делегати на Прва и Втора МФЛ

Ве известуваме дека на ден 17.02.2016. година (среда) со почеток во 12.00 ч. во хотел Континентал - Скопје ќе се одржи состанок на сите делегати на натпревари од Прва и Втора МФЛ.

Календар

28 Мар

14:00 Македонија - Бугарија
    У21 пријателска
18:00 Македонија - Белорусија
    А репрезентација пријателска
А репрезентација