Содржини

26.07.2014   Делегирање - Млади делегирање

Распоред за млади категории за сезона 2014/2015

Младинската комисија при ФФМ ги објави распоредите за младинските лиги.

08.05.2014   Делегирање - Млади делегирање

Делегирање млади категории, викенд програма 10-11 мај

Во продолжение можете да го погледнете делигирањето за натпреварите во младите категории кои ќе бидат одиграни овој викенд

30.04.2014   Делегирање - Млади делегирање

Делегирање млади категории – викенд програма 3 и 4 мај

Во прилог можете да ги погледнете делегирањата за натпреварите од младинските категории кои ќе се одиграат во текот на викендот, 3 и 4 мај, 2014 година

28.04.2014   Делегирање - Млади делегирање

ДЕЛЕГИРАЊЕ МЛАДИНСКИ КУП 1/2 ФИНАЛЕ РЕВАНШ НАТПРЕВАРИ

Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за 1/2 финалните реванш натпревари во младински категории

24.04.2014   Делегирање - Млади делегирање

Делегирање млади категории

Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за натпреварите од младите категории

15.04.2014   Делегирање - Млади делегирање

Делегирање млади категории вонредно коло

Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за вонредното коло во млади категории

Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација