Делегирање за првите четвртфинални финале КУП натпревари

Објавено на 23 Ноември, 2015 во Куп на Македонија


Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за првите четвртфинални  финале КУП натпревари

Delegiranje 4 finale KUP.pdf    
   
Актуелности

26.02.2020    Вести

ФФМ го одржа годишниот форум на тренери

На форумот во Скопје, повеќе од 400 домашни тренери, носители на УЕФА диплома ги слушнаа предавањата за трендовите во мо...

Календар
А репрезентација