Делегирање за финалните Куп натпревари, пионери, пом. пионери и жени

Објавено на 09 Мај, 2016 во Куп на Македонија


Во продолжение делегирање за финалните Куп натпревари пионери, помлади пионери и жени

FINALE 2016_PIONERI POMLADI PIONERI i ZENI.pdf    
   
Актуелности

26.02.2020    Вести

ФФМ го одржа годишниот форум на тренери

На форумот во Скопје, повеќе од 400 домашни тренери, носители на УЕФА диплома ги слушнаа предавањата за трендовите во мо...

Календар
А репрезентација