Делегирање полуфинале КУП на РМ

Објавено на 29 Февруари, 2016 во Куп на Македонија


Во продолжение делегирањето за полуфинале КУП (први натпревари)

Delegiranje polufinale KUP (prvi natprevari).pdf    
   
Актуелности

26.02.2020    Вести

ФФМ го одржа годишниот форум на тренери

На форумот во Скопје, повеќе од 400 домашни тренери, носители на УЕФА диплома ги слушнаа предавањата за трендовите во мо...

Календар
А репрезентација