Делегирање на младите категории за 11 и 12 коло, сезона 2017/18

Објавено на 17 Ноември, 2017 во Младински Лиги


Во продолжение делегирањето на младите категории за 11 и 12 коло сезона 2017/18

Делегирање на службени лица- Кадетска Супер лига 11 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Втора Кадетска лига 11 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Втора Младинска лига 11 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Втора Помлади пионери 11 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Југо Источна лига 12 коло Ген 2003.pdf 

Делегирање на службени лица-Југо Источна лига 12 коло Ген 2004.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадетска лига Запад 12 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пелагониско Езерска лига 12 коло Ген 2003.pdf 

Делегирање на службени лица-Пелагониско Езерска лига 12 коло Ген 2004.pdf 

Делегирање на службени лица-Полошка лига 12 коло Ген 2003.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади пионери Супер лига 11 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига 12 коло Ген 2003.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига 12 коло Ген 2004.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига ФФМ 12 коло Ген 2003.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига ФФМ 12 коло Ген 2004.pdf 
   
   
Актуелности
Календар

21 Сеп

16:00 Македонија - Кипар
    Жени У19 пријателска

23 Сеп

11:00 Франција - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Македонија
    Жени У17 квалификации за Европско

26 Сеп

15:30 Македонија - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Франција
    Жени У17 квалификации за Европско

12 Окт

00:00 Русија - Македонија
    У21 квалификации за Европско

13 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    УЕФА Лига на Нации
14:30 Македонија - Гибралтар
    У21 квалификации за Европско
18:00 Ерменија - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација