Делегирање млади категории за викенд коло 29 и 30 октомври, 2016

Објавено на 28 Октомври, 2016 во Млади делегирање


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за натпреварите во сите млади категории:

Делегирање на службени лица-Скопска лига 2003-7 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига 2003-ФФМ-7 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Југо Источен Регион 2003-7 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Езерски Регион 2003-7 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пелагониски Регион 2003-7 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига 2002-7 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Југо Источен Регион 2002-7 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Езерски Регион 2002-7 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пелагониски Регион 2002-7 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Полошки Регион 2002-7 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади Пионери Регионална лига-8 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади Пионери Втора лига-9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадети Втора лига-9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади Пионери Супер лига-9 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадети Супер лига-9 коло.pdf 
   
   
А репрезентација