Делегирање млади категории викенд коло, сезона 2018/19

Објавено на 21 Септември, 2018 во Младински Лиги


Во продолжение делегирање за младите категории, сезона 2018/19

Делегирање на службени лица-Кадети-Втора лига 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадети-Регионална лига 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадети-Супер лига 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Петлиња-Југо-Источен регион 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Петлиња-Пелагониско-Езерски А - регион 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Петлиња-Пелагониско-Езерски Б - регион 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Петлиња-Полошки регион 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Петлиња-Скопска ФФМ лига 1 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Петлиња-Скопски регион 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помали Петлиња-Југо-Источен регион 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помали Петлиња-Пелагониско-Езерски - регион 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помали Петлиња-Скопски регион 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади Пионери-Втора лига 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади Пионери-Регионална лига 4 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади Пионери-Супер лига 4 коло.pdf    
   
Актуелности
Календар

20 Окт

11:00 Фарски Острови - Израел
    У17 квалификации за Европско
14:30 Шпанија - Македонија
    У17 квалификации за Европско

23 Окт

11:00 Шпанија - Фарски Острови
    У17 квалификации за Европско
14:30 Израел - Македонија
    У17 квалификации за Европско

26 Окт

14:30 Македонија - Фарски Острови
    У17 квалификации за Европско
14:30 Израел - Шпанија
    У17 квалификации за Европско

16 Ное

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации

19 Ное

20:45 Македонија - Гибралтар
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација