Lista me substancat e ndaluara sipas rregullatores më të re të WADA

Publikuar më 27 Декември, 2021 Anti dopingu, Lajme


Komisioni për Mjekësinë dhe Anti-Doping i FFM-së ndan rregulloret më të fundit në lidhje me listën WADA-s (substancat e ndaluara) që hyjnë në fuqi më 1 janar 2022:

Списокот со забранети супстанции на WADA.docx 

Листа за терапевска употреба на лекови.docx 

Допис од УЕФА за WADA регулативи.docx 

https://ffm.mk/media/files/WaDa-2022.pdf
   
   
Reprezentacioni A