Lista më e re me substancat e ndaluara nga Agjencia Botërore e Antidopingut

Publikuar më 24 Ноември, 2023 Anti dopingu, Lajme


Më poshtë mund të shkarkoni listën e substancave dhe metodave të ndaluara të publikuar nga WADA - Agjencia Botërore Anti-Doping, e cila hyn në fuqi më 01.01.2024:

WADA 2024 List of Prohibited Substances and Methods.pdf 

WADA 2024 Summary of Major Modifications and Explanatory Notes.pdf 

WADA 2024 Monitoring Program.pdf 
   
   
Reprezentacioni A