Forumi për trajnerë: Video prezentime

Publikuar më 27 Февруари, 2018 Lajme, Seminare


Qendra për edukim të trajnerëve dhe Organizata për trajnerë pranë Federatë së futbollit të Maqedonisë ishin organizatorë të "forumit vjetor" për trajnerë në të cilin kishte prezantime nga profesionistë nga vendi dhe jashtë. Në këtë forum morrën pjesë rreth 300 trajnerë nga vendi, ndërsa prezantime të tyre kishin Nebojsha Markovski-drejtor i Qendrës për Edukim pranë FFM-së, Igor Angellovski-seleksionues i përfaqësueses A të Maqedonisë, Bllagoja Milevski-seleksionues i përfaqësueses U 21 të Maqedonisë, Zoran Stratev-Drejtor Teknik i FFM-së dhe Vrtoslav Mihaçiç-Instruktor i UEFA-së për përgatitje të trajnerëve të portierëve dhe Drejtor i Akademisë për Edukim të Trajnerëve në Federatën kroate të futbollit (HNS).

Në vazhdim prezantimet e ligjeruesve profesionistë të pranishëm në forumin për trajnerë.

Ангеловски Игор.pdf 

Благоја Милевски.pdf 

Ватрослав Михачиќ.pdf 

Небојша Марковски.pdf 

Зоран Стратев.pdf    
   
Reprezentacioni A